Безпілотник "Хезболли" атакував будинок Нетаньяху

Безпілотник

Безпілотник, запущений з території Лівану, атакував приватну резиденцію прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньягу в місті Кесарія. Про це повідомила канцелярія Нетаньяху, пише The Times of Israel.

Канцелярія прем'єр-міністра підтвердила факт атаки. Нетаньягу та його дружини Сари не було вдома під час інциденту. Жертв та постраждалих немає, масштаб пошкоджень будинку не повідомляється.

Армія оборони Ізраїлю повідомила про запуск трьох дронів з Лівану, два з яких були збиті. За даними ізраїльського уряду, атаку здійснило угруповання "Хезболла".

Очевидці повідомляють про потужний вибух, який було чутно в районі резиденції. Ця атака є першим випадком прямого удару по приватному помешканню високопосадовця Ізраїлю з початку конфлікту в Секторі Гази.

Інцидент може призвести до подальшої ескалації конфлікту між Ізраїлем та "Хезболлою", що загрожує розширенням зони бойових дій за межі Сектора Гази.

Нагадаємо, у Північнній Кореї заявили, що нібито виявили біля Пхеньяна південнокорейський безпілотник Південної Кореї - країні пригрозили можливістю війни.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністерство оборони України затвердило використання нового високотехнологічного комплекту для тренування військовослужбовців. 

Головне