Безпілотник ГУР дістався цілі в рф за понад 1800 км, - ЗМІ

Безпілотник ГУР дістався цілі в рф за понад 1800 км, - ЗМІ

Дрон Головного управління розвідки Міноборони України атакував радіолокаційну станцію дальнього виявлення цілей Воронеж М, розташовану в місті Орськ Оренбурзької області рф.

Про це повідомила "Українська правда", посилаючись на власні джерела в ГУР.

"Український безпілотник подолав відстань у понад 1800 кілометрів до обʼєкту противника, встановивши новий рекорд діапазону ураження для дронів-камікадзе", – йдеться у повідомленні.

Наразі точні наслідки удару БПЛА невідомі. Крім того, офіційного підтвердження від ГУР ще немає.

До цього найбільш віддаленою ціллю, яку атакували українські БПЛА, був обʼєкт у місті Салават (Башкортостан), який на 140 кілометрів ближчий до нашого кордону у порівнянні з Орськом.

Варто додати, що в ніч на 27 травня безпілотники вдарили по двох паливозаправних станціях в росії. Влучання зафіксували у місті Лівни. Атаки зазнали АЗС "Роснефть" та АГЗС Nord газ, які розташовані поруч з Лівенською нафтобазою.

Нагадаємо, втрати російських окупантів від початку повномасштабного вторгнення в Україну досягли близько 502 340 осіб, 7 671 танків та сотень одиниць військової техніки. Лиши зе минулу добу українські військові знищили 1150 російських окупантів.

Як повідомяв "Ми-Україна" раніше, координаторка системи ООН Деніз Браун відвідала місця російських ударів на Харківщині.

Головне