Безпечне місце для російських кораблів у Чорному морі - на дні біля крейсера "Москва", - Братчук

Безпечне місце для російських кораблів у Чорному морі - на дні біля крейсера

Речник Української добровольчої армії, військовий експерт Сергій Братчук заявив, що безпечне місце для російських кораблів у Чорному морі - на дні біля крейсера "Москва".

Про це він розповів в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна".

"Там зустрінуть, і там точно безпечно. Ніхто їх там чіпати не буде, хіба дайвери після деокупації", - зазначив речник в ефірі.

Братчук також додав, що Збройні сили України у Криму працюють суто по військових об’єктах, на відміну від росії, яка б’є по цивільних.

За його словами, у Криму немає недоступних для України об’єктів. Він зазначив, що до кожного військового об’єкта окупантів буде застосований індивідуальний підхід.

Нагадаємо, вранці у четвер, 14 вересня, російські окупанти знову повідомили, що перекрили Кримський міст. Рух транспорту там призупинений. При цьому про терміни і причини перекриття моста росіяни знову не повідомляють.

Також у районі Євпаторії в окупованому Криму вранці у четвер, 14 вересня, вчергове прогриміли вибухи. Загарбники заявляють про атаку безпілотників. Як зазначається, вибухи, ймовірно, пролунали в районі Заозерного. Також, за словами місцевих жителів, біля міста були помічені безпілотники. У мережі пишуть, що вибухи були такої сили, що від вибухової хвилі в Євпаторії у багатьох “будинки ходили ходуном”.

Крім того, по вулицях села Уютне їздять машини швидкої допомоги та рятувальників. Місцеві жителі розповіли, що у тому районі, де був вибух, розміщена військова частина.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Красноперекопському районі тимчасово окупованого Криму 12 вересня пролунав потужний вибух. Загарбники підняли в повітря авіацію.

Головне