Безкоштовну підписку на PlayStation Plus для українців від Sony скасовано

Безкоштовну підписку на PlayStation Plus для українців від Sony скасовано

Sony припиняє безкоштовну підписку PlayStation Plus для українських гравців з листопада 2024 року. Про це стало відомо з повідомлення в офіційному акаунті "Ігри українською" в соціальній мережі Х.

Безкоштовна підписку PlayStation Plus була надана власникам консолей PS4 та PS5 в Україні як прояв солідарності ігровою спільнотою під час війни. 

У повідомленні вказано, що останній ваучер на 30 днів безкоштовного доступу буде надано в жовтні 2024 року. Після цього, з 7 листопада, користувачі автоматично повернуться до платної підписки за тими ж умовами, що і раніше. Для тих, хто не хоче продовжувати користуватися платною версією PlayStation Plus, доступною залишається опція скасування підписки через налаштування свого акаунту.

“Цей крок був очікуваним, оскільки тривала підтримка українських гравців не могла тривати вічно”,- підкреслили "Ігри українською".  

Українські гравці можуть скористатися останніми ваучерами та перевірити деталі своєї підписки до початку автоматичних платежів у листопаді.

За даними AIN, Sony вибірково скасовувала безкоштовну підписку PlayStation Plus для українських користувачів. Деякі гравці почали отримувати повідомлення про припинення послуги вже в серпні, тоді як іншим підписку скасували ще в червні.

Як писав "Ми-Україна" раніше, месенджер Telegram зіткнувся з масовим збоєм у роботі вдень 10 вересня. Близько 70% користувачів не змогли зайти в додаток.

Головне