Берислав потрапив під ворожий обстріл: двоє людей отримали поранення

Берислав потрапив під ворожий обстріл: двоє людей отримали поранення

Російські окупаційні війська обстріляли Берислав на Херсонщині, в результаті двоє людей отримали поранення. Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація.

Відомо, що лікарі діагностували вибухову травму та поранення ніг у 70-річної місцевої жительки. Жінку госпіталізували до медичного закладу, де вона знаходиться під наглядом лікарів.

"В одної з постраждалих, 70-річної жінки, діагностували вибухову травму та поранення ніг. Зараз їй надають медичну допомогу", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на місці трагедії фахівці надали допомогу 49-річному чоловікові. В нього – струс головного мозку та вибухова травма.

Нагадаємо, що військовослужбовці армії рф близько 12 години дня накрили з артилерії автомобіль, в якому перебувало троє членів родини: матір з немовлям та, ймовірно, дідусь дитини. Обстріл стався на в'їзді до Херсона, окупанти били з підконтрольного їм лівобережжя.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо вдень 13 листопада вдарило по Херсону. Зокрема, окупанти поцілили по одній з лікарень в місті.

Головне