Берінчик переміг Ігіта та захистив пояс WBO International

Берінчик переміг Ігіта та захистив пояс WBO International

​26 серпня у польському Вроцлаві проходить великий вечір боксу за участі українських боксерів. Українець Денис Берінчик захистив чемпіонський титул WBO International

Бій зі шведом Ентоні Ігітою відбувся в андеркарді поєдинку Усик - Дюбуа і тривав всі 12 раундів. Судді одноголосно віддали перевагу українцю за очками: 117–111, 115–113, 116–112.

Глядачі у Вроцлаві побачили яскравий вихід Дениса Берінчика у образі вікинга із сокирою за плечима.

Це 18-та перемога українця на профі-рингу. Він залишив у себе пояс WBO International у легкій вазі.

У головному бою на рингу зустрінуться 36-річний український боксер Олександр Усик (20–0, 13 КО) та 25-річний британський боксер Даніель Дюбуа (19–1, 18 KO), чемпіон світу WBA World. Усик захищає титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA Super, WBO, IBF та IBO.

https://weukraine.tv/usyk-dyubua-de-dyvytysya-translyatsiyu-boyu-za-zvannya-chempiona-svitu-u-supervazhkij-vazi/

На відкритому тренуванні Олександр не лише показував професійні навички, але і жонглював м’ячиками, танцював. Спортсмен виглядає впевненим.

Раніше промоутер Усика розповів, як український боксер готується до бою з Дюбуа.

“Промоутеру не потрібно розкривати всі секрети спарингів і підготовки до поєдинку. Це може стати відомим, коли закінчаться всі спаринги. Ми побачимо на фінальній фотографії, хто саме допомагав Усику. Але можу сказати, що дуже багато приїжджало, виїжджало. Мабуть, 20-25 людей пройшло через табір Усика. Хтось отримав травму, хтось, наприклад, не підходить за характером. Хтось не може діяти так, як необхідно тренерському штабу. Хтось просто не вивозить напругу в таборі. Хтось отримав по печінці і більше не може загрозу становити для Усика. А потрібно, щоб спаринг-партнер постійно становив загрозу”, – зазначив промоутер Олександра Усика.

Як писав "Ми-Україна" раніше, до декларації G7 про гарантії безпеки приєдналися майже 30 країн.

Головне