У Мексиканській затоці після урагану "Мілтон" врятували чоловіка, який тримався за холодильник

У Мексиканській затоці після урагану

Берегова охорона США врятувала чоловіка, який залишився у відкритому морі, чіпляючись за холодильник після того, як його човен застряг у Мексиканській затоці через ураган “Мілтон”. Чоловіка знайшли приблизно за 48 км від узбережжя Флориди.

Про це повідомляє The Guardian.

Подія трапилася в середу, 9 жовтня, коли рибальське судно, на якому перебував чоловік, зазнало аварії біля узбережжя Мадейра-Біч, штат Флорида, за кілька годин до того, як ураган “Мілтон” досяг суші. Чоловікові вдалося зв'язатися зі станцією берегової охорони через радіо, проте зв'язок було втрачено о 18:45.

На ранок четверга пошуково-рятувальні сили берегової охорони знайшли чоловіка на відстані 48 км від Лонгбоут-Кі. Відео рятувальної операції, надане береговою охороною, показує, як водолаз спустився з вертольота, щоб врятувати постраждалого, який тримався за плаваючий холодильник.

Представниця берегової охорони Дана Грейді повідомила, що чоловік пережив “кошмарний сценарій” навіть для найдосвідченіших моряків, оскільки зазнав впливу сильного вітру швидкістю до 145 км/год і хвиль до 7,6 метра. Рятувальники відправили потерпілого до лікарні Тампи для надання медичної допомоги. Доля його човна досі залишається невідомою.

Рятувальні операції тривають, оскільки шторм завдав серйозних руйнувань прибережним районам Флориди, де стихія зруйнувала будинки, затопила вулиці та спричинила смертоносні торнадо.

Як писали “Ми-Україна” раніше, на південному заході Пакистану озброєні зловмисники напали приватну вугільну шахту, в результаті загинула щонайменше 21 людина, ще семеро отримали поранення.

Головне