Беленюк і Насібов вийшли у півфінал з греко-римської боротьби Олімпіади

Беленюк і Насібов вийшли у півфінал з греко-римської боротьби Олімпіади

На Олімпіаді в Парижі представники України в греко-римській боротьбі Жан Беленюк і Парвіз Насібов успішно пробилися до півфінальної стадії змагань. 

У ваговій категорії до 87 кг Жан Беленюк здобув перемогу над казахстанським спортсменом Нурсултаном Турсиновим з рахунком 7:3.

Наступним випробуванням для українця стане півфінальний поєдинок проти іранського борця Алірези Мохмадіпіані.

Парвіз Насібов, виступаючи у ваговій категорії до 67 кг, у напруженому чвертьфінальному поєдинку подолав опір киргизстанця Амантура Ісмаїлова, здобувши перемогу з рахунком 7:6.

У півфіналі на Парвіза чекає зустріч з представником Азербайджану Хасратом Джафаровим.

Нагадаємо, апеляційний суд підтвердив довічний термін ув’язнення для колишнього керівника Миколаївської окружної прокуратури, який передавав росіянам розвіддані про позиції ЗСУ та наслідки обстрілів, завдяки матеріалам Служби безпеки України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Харківщині спостерігається інтенсифікація артилерійських атак з боку російських сил, особливо в околицях Вовчанська. Водночас ворог нарощує свою військову присутність у цьому секторі, стягуючи додаткові підрозділи та озброєння. Про це повідомили в Оперативно-тактичному угруповувані "Харків".

Головне