Бейонсе виступила на підтримку Камали Гарріс

Бейонсе виступила на підтримку Камали Гарріс

Американська співачка Бейонсе виступила на передвиборчому мітингу віцепрезидентки Камали Гарріс у своєму рідному Х'юстоні, заявивши, що країна перебуває "на грані історії" і настав час для змін. 

Як пише CNN, Beyonce яку представила її мати Тіна Ноулз, з'явилася на сцені разом з колишньою учасницею Destiny's Child Келлі Роуленд. Співачка наголосила, що прийшла не як знаменитість чи політик, а як мати.

"Час заспівати нову пісню. Пісню, яка почалася 248 років тому. Старі ноти падіння, розбрату та відчаю більше не звучать", - заявила Бейонсе. 

На мітингу також виступили акушер-гінеколог, актриса Джессіка Альба, кандидат у Сенат від Демократичної партії Колін Оллред та легенда кантрі-музики Віллі Нельсон. Гарріс зосередила свій виступ на питанні репродуктивних прав, назвавши Техас "центром боротьби за репродуктивну свободу".

Виступ кандидатки від Демократичної партії короткочасно перервали протестувальники, але віцепрезидентка продовжила промову, закликаючи техасців до активної участі у виборах.

Паралельно з Гарріс передвиборчу зустріч у Мічигані проводив її суперник Дональд Трамп. На мітингу він розкритикував Гарріс, звинувативши її у легковажності під час міжнародної кризи.

"Сьогодні вона гуляє. Ізраїль атакує, у нас іде війна, а вона гуляє. Принаймні ми працюємо над тим, щоб знову зробити Америку великою...  Ніхто не відповідає. Джо Байден спить. Камала на танцювальній вечірці з Бейонсе", - заявив Трамп

Як писав "Ми-Україна" раніше, хакери, пов'язані з китайським урядом, здійснили кібератаку на телефони Дональда Трампа та його напарника Джей Ді Венса 

Головне