Бази, техніка та ще один “аналоговнєт": Федоров про серію ліквідацій окупантів у Мелітополі

Бази, техніка та ще один “аналоговнєт

За останні дні "бавовна" у Мелітополі ставалась декілька разів. Кожна з них супроводжувалась втратами особового складу та військової техніки окупаційного війська.

Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів мелітопольський міський голова Іван Федоров.

В п'ятницю, 10 лютого, були надгучні "бавовни" як в самому Мелітополі, так і в передмісті. Знищувались кілька російських баз - як на півдні, так і на півночі міста поблизу селища Мирне.

"Слід зазначити, що в останні дні завдяки нашим героїчним Збройним силам є дистанційне знищення рашистів. Так, наприклад, вчора поблизу селища Мирного була знищена одна з гармат "Гіацинт". Таких гармат всього близько 2 тисяч було випущено взагалі за всю історію рф-ії", - розповів Федоров.

Також кілька днів тому було знищено колону ворожої техніки, яка рухалась в бік Василівки - на Запорізький напрямок фронт. За словами Федорова, майже всієї колони більше немає.

Нагадаємо, 13 лютого "бавовна" сталась і в тимчасово окупованому Маріуполі. Тоді під удар Сил оборони України потрапило “лігво” окупантів, яке вони облаштували у школі №3 в селищі Нікольське. За годину після гучних прильотів росіяни вигадали, що нібито збили “Точку У”. Радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко наголосив, що це “ніяк не відповідає дійсності”.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на Бахмутському напрямку тривають одні із найважчих боїв Збройних Сил України проти російських окупаційних військ. За останню добу там сталося 37 боєзіткнень та 234 обстріли з боку загарбників. Найінтенсивніших ударів ворог завдає в районі самого міста.

Головне