Байден вважає, що президентів США можуть переслідувати за кримінальними звинуваченнями

Байден вважає, що президентів США можуть переслідувати за кримінальними звинуваченнями

Байден вважає, що президентів США можуть переслідувати за кримінальними звинуваченнями. Про це пише видання Bloomberg.

Президент Сполучених Штатів Джо Байден у коментарі для журналіста сказав, що "не бачить жодної" причини, чому президенти США повинні мати абсолютний імунітет від судового переслідування, як про це каже експрезидент та лідер республіканців Дональд Трамп.

Нещодавно Верховний суд США відмовився ухвалювати рішення щодо того, чи має колишнього президент Дональд Трамп імунітет від переслідування за події 6 січня 2021 року, штурм Капітолія, за позовом Міністерства юстиції.

Нагадаємо, з міста Авдіївка, що в Донецькій області, за минулий тиждень, з 18 до 24 грудня, вдалося евакуювати ще 14 місцевих мешканців.

Про це заявив керівник Авдіївської МВА Віталій Барабаш в програмі "Лінія фронту" на каналі "Ми - Україна". Він розповів про труднощі з евакуацією мирних жителів Авдіївки.

Як писали "Ми-Україна" раніше, ситуація в Авдіївці залишається надскладною. У місті досі залишаються більш як 1200 цивільних, вже тривалий час їм доводиться обходитися без газу, води, електрики та тепла, розповів Барабаш. Люди, які не виїхали з Авдіївки гріються "буржуйками" та печами. Але і це становить небезпеку, оскільки росіяни, застосовуючи свої "Орлани", фіксують звідки підіймається дим і прицільно завдають ударів. 

 


 

Головне