Байден про вибори: "Це по суті перегони з рівними шансами на перемогу"

Байден про вибори:

Президент США Джо Байден вкотре дав зрозуміти, що не збирається припиняти участь у виборах 2024 року. Про це повідомляє очільник Білого дому сказав в інтерв'ю NBC News.

Чинний президент США в інтерв’ю NBC News заявив, що не збирається знімати свою кандидатуру, адже його під час праймеріз обрали вибори-демократи. На зауваження щодо свого віку Байден сказав, що вони справедливі, але він всього лише на три роки старший за Дональда Трампа. Крім того, Байден заявив, що "за 3,5 роки зробив більше, ніж будь-який президент за довгий, довгий час".

"Послухайте, ми знали, що це буде запекла боротьба з того моменту, як він оголосив про свою участь у виборах. Дані опитувань показують багато різних речей, але між нами немає великого розриву. Це по суті перегони з рівними шансами на перемогу", - додав президент США.

Байден назвав "справедливими" зауваження щодо свого віку, але зауважив, що він лише на три роки старший за свого суперника Дональда Трампа.

Нагадаємо, близько 14,5 мільйона немовлят у світі не отримали щеплення від дифтерії, правця і кашлюку. Про це повідомляють дані ООН, передає Reuters.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупати дронами атакували Київську область у ніч проти 16 липня. Уламки збитих "шахедів" впали в двох районах, завдавши пошкоджень нежитловим будівлям.

Головне