Байден прибув до Німеччини для перемовин щодо України та Близького Сходу

Байден прибув до Німеччини для перемовин щодо України та Близького Сходу

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден прибув до Німеччини для переговорів щодо України та Близького Сходу. Про це повідомляє Reuters.

Відомо, що президент США обговорить з лідерами Німеччини, Франції та Великої Британії повномасштабне вторгнення росії на територію України.

"18 жовтня Байден проведе двосторонні переговори з президентом Франк-Вальтером Штайнмаєром і канцлером Німеччини Олафом Шольцом, після чого зустрінеться з лідерами Франції та Великої Британії", - йдеться в повідомленні.

Посадовець адміністрації американського президента зазначив, що “ситуація на полі бою в Україні, хід війни та те, як союзники можуть найкраще підтримати Україну, будуть предметом обговорення“.

Кілька днів тому канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що Німеччина і Сполучені Штати є найбільшими прихильниками України в захисті її суверенітету і цілісності, а також її демократії. 

Нагадаємо, що Сполучені Штати продовжують співпрацювати з Україною щодо Плану перемоги, а також допомоги поза цим планом, яка може сприяти перемозі на полі бою.

Як повідомляли "Ми-Україна", якщо інформація про участь військових КНДР на боці росії у війні проти України підтвердиться, це може означати нові рівні відчаю Путіна, який намагається продовжити спроби досягти прогресу в Україні.

Головне