Байден пожартував над віком і психічним станом Трампа

Байден пожартував над віком і психічним станом Трампа

Чинний президент Сполучених Штатів Джо Байден жартівливо прокоментував вік свого конкурента на прийдешніх виборах Дональда Трампа, зокрема поставив під сумнів його психічну придатність для такої посади, пише Reuters.

"Один кандидат занадто старий і психічно непридатний для того, щоб бути президентом. Інший — це я", - заявив він під час традиційної  вечері клубу Gridiron Club, яка на щорічній основі проходить в американській столиці з 1880-х років.

На заході були присутні понад 650 осіб, серед яких помічено ірландського прем'єра Лео Вардакара, засновника Amazon та Blue Origin Джеффа Безоса, CEO TikTok Шоу Цзи Чу та інших.

Команда Трампа вислів Байдена ще не коментувала, хоча сам 77-річний кандидат неодноразово до цього критикував розумові здібності свого 81-річного суперника бути президентом. 

Критикувала розумові здібності обох Ніккі Гейлі, яка 6 березня офіційно зійшла з дистанції у гонці за можливість поборотися за президентське крісло. Трампа вона називала розумово відсталим, а Байдена - занадто старим.

Питання ментальної компетентності є топ-темою президентської кампанії у США у 2024 році. 81-річний Байден і 77-річний Трамп є двома найстарішими людьми, які були обрані на найвищу посаду в країні. 
 
Як писав "Ми-Україна" раніше, свіже опитування Presidential Greatness Project показало, що у США Дональда Трампа вважають найгіршим президентом в історії країни. Джо Байден наразі посідає 14 місце в рейтингу.

Головне