Байден повідомив, що пройшов медогляд на зустрічі з губернаторами-демократами, - Politico

Байден повідомив, що пройшов медогляд на зустрічі з губернаторами-демократами, - Politico

Президент США Джо Байден заявив під час приватної зустрічі з понад 20 губернаторами-демократами, що пройшов медичний огляд після дебатів минулого тижня і почувається добре.

Про це повідомляє Politico.

Зустріч викликана через занепокоєння щодо його здоров’я та політичної спроможності. Один з губернаторів підняв питання про фізичний стан президента, і Байден відповів, що його нещодавній огляд підтвердив відсутність серйозних проблем зі здоров'ям. За словами очевидців, президент постукав по дереву, щоб підкреслити свої слова.

Прес-секретар Карін Жан-П’єр підтвердила, що Байден регулярно проходить щорічні медичні огляди, які публікуються в детальному звіті. Зустріч з губернаторами відбулася в Білому домі. Президент також обговорив необхідність покращення передвиборчої кампанії, зазначивши, що йому слід більше зосереджуватися на економічних питаннях і спілкуватися з виборцями.

Після зустрічі губернатори, такі як Тім Уолз з Міннесоти та Кеті Хочул з Нью-Йорка, висловили підтримку Байдену. Хочул зазначив, що всі губернатори пообіцяли підтримку президенту.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент США Джо Байден має вийти з президентських перегонів. Так вважає частина чинних і колишніх чиновників Демократичної партії, а також донорів та давніх союзників Байдена.

Головне