Байден пояснив, чому вийшов з президентських перегонів

Байден пояснив, чому вийшов з президентських перегонів

Президент США Джо Байден, який нещодавно зняв свою кандидатуру з президентських перегонів, заявив, що однією з причин, чому він це зробив, став його похилий вік. Про це він повідомив в ефірі телеканалу АВС. 

“Я так вчинив, тому що подумав. Знаєте, вам лише 30 років. Вам важко це уявити. Навіть мені складно назвати, скільки мені років. Я серйозно. Усі думають, що цього не може бути. Просто не може бути!" - заявив Байден.

Також під час інтерв'ю американський президент висловив упевненість, якби він залишився у виборах, то здобув би перемогу над Дональдом Трампом. 

"Так. Я був упевнений, що переможу Трампа. Він - невдаха. Я спокійний з приводу такого свого рішення. Камала (Гарріс, - ред.) - яскрава, жорстка і благородна. У мене і в неї оптимістичний погляд на майбутнє. Я вирішив, що так буде краще", - додав Байден.

Як повідомляв “Ми-Україна” раніше, Джо Байден під час візиту президента України Володимира Зеленського до Білого дому заявив про те, що Сполучені Штати вирішили розширити програму підготовки українських пілотів на західних винищувачах F-16. Таким чином, до неї зможуть долучитися ще 18 українських льотчиків.

Головне