Байден погодився посилити імміграційну політику аби допомогти Україні

Байден погодився посилити імміграційну політику аби допомогти Україні

Президент США Джо Байден погодився на посилення імміграційної політики, щоб забезпечити допомогу Україні. Про це повідомили у виданні The Wall Street Journal.

Як пише видання, у Сенаті розробляють угоду, яка обмежить можливість надання мігрантам притулку. WSJ зазначає, що вона має великі шанси, хоча республіканці висувають жорсткіші умови.

Угоду ухвалять в обмін на нову військову допомогу для України та Ізраїля.

Рейтинг Байдена щодо вирішення питань імміграції був рекордно низьким. Згідно з опитуванням 68% респондентів сказали, що не схвалюють його міграційної політики, а також 63% хочуть, що президент посилив її.

"Готовність Байдена до переговорів з республіканцями оголює те, чого давно побоюються багато ліберальних демократів - що він готовий зрушити вправо, щоб укласти угоду з імміграції і забезпечити фінансування воєн", - пише The Wall Street Journal.

Нагадаємо, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний вшанував пам'ять загиблих у авіакатастрофі рік тому у Броварах міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського та його заступника Євгена Єніна.

Залужний наголосив, що Монастирський та Єнін у перші дні повномасштабного вторгнення рф зробили дуже багато для того, щоб не дати окупантам реалізувати свої плани.

Як писали "Ми-Україна" раніше, колишній командувач Сухопутних сил США в Європі, генерал у відставці Бен Ходжес розповів, що російським військам не вдалося досягти переваги у повітрі і збиття двох літаків - А-50 та Іл-22м - напередодні тому підтвердження.


 
 

Головне