Байден після візиту до Польщі може відвідати Україну, - експерт

Байден після візиту до Польщі може відвідати Україну, - експерт

Президент Сполучених Штатів України Джо Байден може відвідати Україну після візиту до Польщі. Таку думку висловив блогер та політичний оглядач зі США Дмитро Абрамсон в ефірі телеканалу "Ми-Україна".

Експерт вважає, що анонсованим Білим домом сигналом від Джо Байдена російському диктатору Володимиру Путіну може стати неанонсований візит глави американської держави до Києва.

"Найкращий сигнал, який може зараз відбутись - це Байден раптово відвідає Київ. Я це не передбачаю, я не знаю, яке буде ухвалене рішення. Як правило, це рішення ухвалюється на основі заходів безпеки, які можна забезпечити президенту США, але читаючи "між рядків", виглядає так, що це не виключено", - зазначив Абрамсон.

При цьому він висловив думку, що такий вчинок Байдена став би потужним сигналом.

"Якщо Байден відвідає Київ - це буде дуже потужний сигнал для всього світу", - вважає політичний оглядач.

У ГУР МО попередили, що рф може посилити ядерний шантаж, щоб зірвати візит президента США Джо Байдена до Європи. Візит заплановано на 20-22 лютого.

Як повідомляли “Ми-Україна”, депутат округу Рок у штаті Вісконсін Юрій Рашкін вважає, що президент США Джо Байден їде у Польщу, а не в Україну, оскільки там йому можуть гарантувати безпеку.

Представник Ради нацбезпеки при Білому домі Джон Кірбі заявив, що зустріч Джо Байдена з Володимиром Зеленським у Польщі не запланована.

Головне