Байден підписав законопроєкт про тимчасовий бюджет до березня

Байден підписав законопроєкт про тимчасовий бюджет до березня

Президент США Джо Байден у п’ятницю поставив свій підпис під законодавчою ініціативою Конгресу щодо тимчасового продовження фінансування федеральних установ. Про це йдеться в офіційному повідомленні Білого дому. 

Підписаний законопроєкт дозволить продовжити державні витрати на нинішньому рівні для деяких федеральних агентств до 1 березня.

Для рештирахунків про асигнування, ЧР забезпечує фінансування до 8 березня 2024 року.

Для України це важливо, бо після питань бюджету Конгрес має зайнятися додатковим запитом Білого дому на 106 мільярдів доларів, в якому закладено гроші для фінансової та військової допомоги Україні.

Нагадаємо, Україна вже виконала три із чотирьох додаткових рекомендацій Європейського Союзу, спрямованих на укріплення інституцій та адаптацію законів до європейських стандартів, отриманих країною в листопаді минулого року.

Як писали "Ми-Україна" раніше, спецслужби російської федерації отримують не менше 60% розвідувальних даних через соціальні мережі. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України 19 січня.

За їх даними, на сьогоднішні принаймні 60% розвідувальних даних противника отримуються спецслужбами через соціальні мережі. Розповсюдження фото та відеоматеріалів щодо діяльності ЗСУ, які стають широко поширеними, є основним джерелом розвідувальної інформації для противника.

Головне