"Азовці" вибили окупантів з позицій у Серебрянському лісництві

Воїни 12-ої бригади спецпризначення "Азов" спромоглися витіснити російські підрозділи з зайнятих ними позицій у Серебрянському лісі поблизу міста Кремінна в Луганській області. Про це повідомив заступник командира батальйону Святослав Паламар, тако ці дані підтверджують фахівці DeepState. 

Він нагадав, що бійці полку "Азов" упродовж останніх місяців продовжують вибивати противника з цього стратегічно важливого району

Як відомо, Серебрянський ліс, який раніше був заказником місцевого значення, перетворився на арену жорстоких боїв після окупації Кремінної російськими військами навесні 2022 року. Окупанти намагалися просунутися далі в напрямку Харківської області, але наші Сили оборони змогли затримати їх саме тут, де нині пролягає лінія фронту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліс стає схожим на поле: в "Азові" показали, як виглядає Серебрянське лісництво після обстрілів 

У DeepState повідомили, що Сили оборони також посунули ворога і біля Кліщіївки, що у Бахмутському районі Донеччини.

Нагадаємо, найбільш напружена ситуація на лінії фронту залишається на Покровському напрямку, саме там відбулося майже третина всіх боєзіткнень за день. Всього за сьогодні на лінії фронту зафіксовано 44 ворожих атаки.

Як писав "Ми-Україна" раніше, за підсумками доби 14 червня зусиллями українських оборонців було ліквідовано 1090 російських окупантів. З початку повномасштабного вторгнення ворог втратив загалом 525 150 осіб живої сили. 

 

Головне