"Азов" знищив російського комбата під Кремінною (відео)

У суботу, 17 лютого, 12-та бригада спеціального призначення "Азов" Національної гвардії України повідомила про знищення російського командира батальйону під Кремінною, що в Луганській області.

Про це повідомила пресслужба "Азову" в Telegram-каналі. Як зазначається, російського комбата було знищено у лісах під Кремінною.

"12-та бригада спеціального призначення "Азов" НГУ ліквідувала російського комбата у лісах під Кремінною. Артилерія бригади у взаємодії з аеророзвідкою нанесла удар по ворожому бліндажу", - йдеться в дописі пресслужби.

Саме в цьому бліндажі і перебував російський офіцер. При цьому, як зазначили в бригаді спеціального призначення, радіоперехоплення російських окупантів засвідчили смерть ворожого командира. Його тіло противник намагається евакуювати у тимчасово окуповану Кремінну.

В "Азові" також оприлюднили відео удару по російському комбату.

Нагадаємо, на Запорізькому напрямку прикордонники відбили атаку дронів противника. Відомо, що українські захисники знищили дев’ять безпілотників. Озброєні антидроновими рушницями охоронці кордону збили безпілотну авіацію росіян, якою намагалися уразити українські позиції. Також підрозділи Повітряних сил України знищили одразу три російських винищувачі.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, міністр оборони України Рустем Умєров заявив, що Авдіївку ми ще повернемо. Водночас рішення берегти людей є правильним. За його словами, бої за Авдіївку показали, що українським оборонцям потрібні сучасні системи ППО, аби ворог не міг застосовувати керовані авіаційні бомби, засоби далекого ураження та артилерійські снаряди.

Головне