Автомобіль в'їхав у ресторан у Техасі: постраждало щонайменше 23 людини

Автомобіль в'їхав у ресторан у Техасі: постраждало щонайменше 23 людини

В американському штаті Техас легковик в'їхав до ресторану швидкого харчування Dennys. За даними місцевих правоохоронців, травмувань зазнали як мінімум 23 особи.

Як інформує телеканал ABC, ДТП сталося виникла в місті Розенберг. Постраждалих були шпиталізовано з травмами різного ступеня тяжкості.

На світлинах з місця подій можна побачити, що автівка повність заїхала в приміщення ресторану.

Правоохоронні органи повідомили, що водій не постраждав.

"На цю мить триває розслідування причин аварії", — йдеться в повідомленні поліції Розенберга.

Сільвія Флорес розповіла журналістам, що на мить аварії у ресторані як раз перебували її батьки, обом їм вже за 70.

"(Мій батько - ред.) сказав, що почув удар, а потім раптом побачив капот автомобіля. Уламки були всюди. Це щастя, що вони розмовляють і живі... Вони деякий час не захочуть їсти в ресторані. Але вони почуваються добре, слава Богу", - розповіла вона.

Нагадаємо, у місті Наволато, що у мексиканському штаті Сан-Педро, під час гендер-паті сталася авіакатастрофа. Літак, який найняли для запуску кольорових конфетті – рожевих чи блакитних (в залежності від статі майбутньої дитини) – впав поблизу місця святкування, пілот загинув.

Як писав "Ми-Україна" раніше, мер Москви Сергій Собянін повідомив, що на російську столицю знову летіли безпілотники. Цього разу, за його словами їх було три, всі нібито знищила ППО. Один із дронів був збитий силами та засобами російського ППО над Калузькою областю, другий – Істринському районі Московщини, а третій - у Тверській області в районі Завидово.

Головне