Автобус зі шкільним оркестром перевернувся у США: двоє загиблих, десятки травмованих (відео)

Автобус зі шкільним оркестром перевернувся у США: двоє загиблих, десятки травмованих (відео)

В американському штаті Нью-Йорк у четвер, 21 вересня, на шосе перекинувся і розбився автобус, який перевозив шкільний оркестр до музичного табору. Двоє пасажирів загинуло, ще кілька десятків - отримали травми, пише Reuters.

Губернаторка Нью-Йорка Кеті Хоукул на прес-конференції заявила, що, швидше за все, ДТП сталась через "несправна передню шину", втім додала, що встановлення обставин триває.

У поліції штату повідомили, що в результаті аварії загинули дві дорослі жінки, які були серед 44 пасажирів. В цілому в автобусі на момент ДТП перебувало 40 студентів ти четвер дорослих. Десятки школярів отримали легкі удари та синці, важкі травми отримали п'ять-шість осіб. Усіх постраждалих було транспортовано до пів дюжини наближених районних лікарень.

Загиблими виявилися 77-річна Беатріс Фераррі та 43-річна Джина Пеллет'єр.

Надзвичайна подія сталася в другій половині дня на автомагістралі 84 неподалік міста Вавайанда та кордону з Нью-Джерсі. Правоохоронці заявили, що на момент аварії смуги шосе, яким рухався автобус, були закриті.

Решта п'ять автобусів, які везли дітей до табору на щорічний виступ маршируючого оркестру після ДТП повернулись до Фармінгдейла, звідки і виїздили.

https://twitter.com/PresstvExtra/status/1704984425832796291

Нагадаємо, в австрійській Каринтії у вівторок, 19 вересня, в ДТП потрапив міжнародний рейсовий автобус, в результаті одна людина загинула, ще 20 осіб отримали поранення. Відомо, що серед пасажирів були громадяни України. Наразі причини аварії з’ясовують правоохоронці.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в Італії автобус з українськими туристами зіткнувся з польською фурою. Чотирьох українців у важкому стані госпіталізували до медичних закладів міст Удіне й Трієст.

Головне