Авіаудари по Глухову на Сумщині: поранено двох цивільних та пошкоджено понад 20 будинків

Авіаудари по Глухову на Сумщині: поранено двох цивільних та пошкоджено понад 20 будинків

Внаслідок авіаударів російських окупантів по місту Глухів на Сумщині поранено двох цивільних, пошкоджено понад 20 приватних будинків. 

Про це повідомляє Сумська обласна прокуратура. 

17 вересня близько 10:00 окупанти скинули три керовані авіабомби на територію Глухова. Внаслідок цього були поранені 64-річний чоловік та його 34-річний син. Удар також призвів до пошкодження щонайменше 20 приватних будинків.

За процесуального керівництва Шосткинської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України) після авіаударів по цивільній інфраструктурі міста Глухів.

Прокурори разом з правоохоронцями документують наслідки атаки. Матеріали кримінального провадження будуть передані до Служби безпеки України в Сумській області для подальшого розслідування.

Як писали “Ми-Україна” раніше, на Херсонщині внаслідок детонації вибухівки загинула 14-річна дитина, а в результаті російських обстрілів поранено чотири людини. Окупанти обстрілювали деокуповане правобережжя Херсонської області, завдаючи ударів з артилерії, мінометів, авіації та БпЛА.

Головне