Авіаудар по Чернігівщині: є поранений, під завалами залишаються люди 

Авіаудар по Чернігівщині: є поранений, під завалами залишаються люди 

Російське окупаційне військо здійснило черговий авіаудар по Чернігівщині у середу, 8 лютого. “Приліт” ракет відбувся близько 15:45. 

Про це поінформував очільник Чернівської ОВА В’ячеслав Чаус. 

За його даними, під ворожим ударом опинились Семенівська громада  у Новгород-Сіверському районі Чернігівської області. Противник випустив дві ракети типу “повітря-земля”. 

Авіаудар по Чернігівщині: наслідки 

В оперативному командуванні “Північ” повідомили, що внаслідок “прильотів” поранення отримала одна людина, ще троє - опинились під завалами будівлі. 

Наведені дані є не остаточними. Інформація про втрати серед місцевого населення та руйнування ще уточнюється.

Нагадаємо, раніше цього дня ворог обстріляв населений пункт Гай на Чернігівщині.

"З 09:23 до 11:05 надійшла інформація про 22 приходи, ймовірно зі ствольної артилерії, по н.п. Гай. Втрат серед о/с та техніки немає. Втрат серед місцевого населення немає. Під час обстрілу було влучання в нежилий будинок", - інформує ОК "Північ".

Напередодні уночі російське окупаційне військо здійснило черговий ракетний обстріл Харкова. Обійшлося без постраждалих, шкоди зазнала місцева інфраструктура. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України заблокувала діяльність потужної ботоферми у Запоріжжі, яка закликала людей донатити на підтримку російських окупантів. Як зазначається, кілька тисяч ботів “розганяли” дезінформацію про обстановку на південному фронті, популяризували російські окупаційні угруповання і закликали донатити на їхню підтримку. Також вони займались дискредитацією командування Сил оборони та підбурювали українських громадян ухилятися від мобілізації.

Головне