Авіація Сил оборони завдала 12 ударів по окупантах рф

Авіація Сил оборони завдала 12 ударів по окупантах рф

Авіація Сил оборони завдала 12 ударів по окупантах рф. Про це повідомили у Генштабі ЗСУ.

Також протиповітряна оборона знищила 3 винищувачі-бомбардувальники Су-34.

Підрозділи ракетних військ уразили п'ять районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, два склади боєприпасів та два пункти управління росіян.

На фронті протягом минулої доби відбулося 75 бойових зіткнень. 

Під артилерійським вогнем опинилися близько 110 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької Херсонської та Миколаївської областей.В зоні відповідальності ОСУВ “Північ” на Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.

Нагадаємо, Служба безпеки України та Міністерство оборони виявили спробу розкрадання 1,5 млрд грн на закупівлі артилерійських снарядів для Збройних сил України.

Про це повідомила пресслужба СБУ в Telegram-каналі. Як зазначається, у Києві правоохоронці затримали керівника одного з Головних управлінь Міноборони, який причетний до оборудки. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, втрати російських військових на війні в Україні у 2023 році виявилися в півтора раза більшими, аніж у 2022 році. Вони сягнули 80 тис. загиблими, враховуючи лише тих, чиї імена відомі.

Про це заявили журналісти Російської служби BBC на основі поіменного списку загиблих російської армії із відкритих джерел. Вони та "Медіазона" з командою волонтерів відстежили інформацію про загибель російських військових. Усі це було оприлюднено регіональними адміністраціями, родичами, друзями та в публічних реєстрах. Наприкінці грудня вже стали відомі імена 40 тис. окупантів, які були знищені. 

 

Головне