Авіабомбами по Бериславу: зросла кількість жертв (фото)

Авіабомбами по Бериславу: зросла кількість жертв (фото)

Авіаудар по Бериславу на Херсонщині, який армія рф здійснила 25 вересня вранці, обірвав життя двох осіб. Оновлені дані навела Херсонська обласна прокуратура.

Одна з чотирьох авіаційних бомб, скерованих по місту поцілила у будівлю місцевого ЖЕКу. Двоє людей загинуло, ще двоє отримали поранення.

"Травми несумісні з життям отримав 73-річний чоловік та 70-річна жінка", - розповіли в Херсонській ОВА.

Ушкодження отримали 55-річний чоловік та 59-річна жінка. У потерпілого перелом плеча, поранення грудної клітки та живота, у потерпілої - травмування спини та ніг.

Як відомо, російські загарбники у понеділок, 25 вересня, атакували Берислав на Херсонщині. Під час ранкового “нальоту” авіація противника скинула на населений пункт чотири авіаційні бомби. Попередньо, атаку було здійснено російським Су-34. Один з ворожих снарядів поцілив у споруду, в якій розташовувалась житлово-експлуатаційна контора. Ще одна бомба знищила житловий будинок.

Нагадаємо, в результаті нічної атаки рф на Одесу 25 вересня загинуло двоє людей. Тіла обох осіб були виявлені під завалами. Обласний центр армія рф цієї ночі атакувала двома типами ракет - крилатими "Калібрами" та протикорабельними "Оніксами". Окрім того, для атаки ворог використовував також дрони. В результаті удару було істотно понівечено пошкоджено будівлю привокзального готелю та будівлі морського порту.

Як писав "Ми-Україна" раніше, під час нічного масованого удару по Україні 25 вересня українські воїни ліквідували 30 повітряних загроз з 33 запущених. Йдеться про 19 "шахедів" та 11 крилатих ракет. Силами та засобами ППО не вдалося збити один з російських “Калібрів” та ще два “Онікси”.

Головне

Прем'єр-міністр Грузії висловився щодо використання в політичній рекламі партії "Грузинська мрія" кадрів зруйнованих українських міст напередодні парламентських виборів.