Авдіївка зранку зазнала масованого артобстрілу, - Донецька ОВА

Авдіївка зранку зазнала масованого артобстрілу, - Донецька ОВА

Місто Авдіївка, що на Донеччині, зранку в понеділок, 13 листопада, зазнало масованого артилерійського обстрілу з боку російських загарбників.

Про це повідомив очільник Донецької обласної військової адміністрації Ігор Мороз на своїй сторінці у Facebook. Як зазначається, під обстрілом опинився Авдіївський коксохімічний завод. Голова Авдіївської МВА Віталій Барабаш повідомив, що у сховищі коксохіму все ще перебувають 17 осіб, які відмовляються від евакуації.

Крім того, на Донецькому напрямку, у Мар'їнській громаді, росіяни атакували Красногорівку, Новомихайлівку і Костянтинівку. Внаслідок цього була пошкоджена цивільна інфраструктура.

На Горлівському напрямку, у Соледарській громаді, зазнали руйнувань чотири будинки у Никифорівці. Водночас ворог завдав удару по Роздолівці, Васюківці і Міньківці.

У Часовоярській громаді обстріляли два приватні будинки і промислову будівлю. У місті Торецьк через атаку російських військ було пошкоджено шість будинків, адміністративна будівля та інфраструктурний об'єкт.

На Лисичанському напрямку ще два будинки у Сіверську були пошкоджені.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, на Авдіївському напрямку ситуація залишається найнебезпечнішою. Це пояснюється тим, що тактичне положення Сил оборони там є несприятливим.

Головне