Аварія в Італії: в МЗС уточнили кількість загиблих громадян України

Аварія в Італії: в МЗС уточнили кількість загиблих громадян України

Українське МЗС навело уточнені дані щодо загиблих та травмованих українців внаслідок нічної ДТП біля Венеції. У відомстві повідомили, що через падіння автобуса з естакади в Італії з життя пішло четверо наших співгромадян.

Речник МЗС Олег Ніколенко розповів, що цифра змінилась після завершення процесу ідентифікації виявлених на місці трагедії тіл.

Також він зазначив, що поранення отримали ще четверо українців. Усім травмованим надається допомога в лікарнях Местре, Тревізо та Падова. На цю мить загроз життю постраждалих українців немає.

Як відомо, цієї ночі біля Венеції внаслідок ДТП загинули десятки людей. Туристичний автобус з 40 пасажирами на борту впав з мосту та загорівся. На місці ДТП у материковому кварталі Местре у Венеції працювали медичні працівники та вогнеборці. Як зазначають ЗМІ, автобус пробив огорожу, пролетів 10 метрів, зачепив лінію електропередач, впав з 30 метрів та зайнявся.

Нагадаємо, ще одна аварія в Італії з українцями сталась у серпні. Автобус з українськими туристами зіткнувся з польською фурою. Чотирьох наших співгромадян у важкому стані госпіталізували до медичних закладів міст Удіне й Трієст.

Як писав "Ми-Україна" раніше, минулого місяця в австрійській Каринтії в дорожньо-траспорту пригоду потрапив міжнародний рейсовий автобус. В результаті аварії одна людина загинула, ще 20 осіб отримали поранення. Відомо, що серед пасажирів на борту були громадяни України

Головне