Аварія на залізниці у Чехії: пасажири причіпних вагонів до України не постраждали

Аварія на залізниці у Чехії: пасажири причіпних вагонів до України не постраждали

В "Укрзалізниці" повідомили, що серед загиблих в аварії потяга в Чехії немає пасажирів причіпних вагонів, які прямували до Чопа.

Про це йдеться в повідомленні Укрзалізниці у Telegram.

"Вночі поїзд Прага — Кошице (оператор — чеська приватна компанія RegioJet) на території Чехії зіштовхнувся з вантажним поїздом. За попередньою інформацією є загиблі та постраждалі. При цьому причіпні вагони, у яких прямують пасажири RejioJet до Чопа, знаходяться всередині поїзда і, за попередньою інформацією, загиблих чи серйозно постраждалих серед пасажирів до Чопа немає", – повідомляє "Укрзалізниця".

Компанія також зазначила, що підтримує контакт із чеським оператором, щоб максимально допомогти пасажирам з подальшими пересадками. Деталі аварії уточнюються.

Очікується також затримка поїзда RegioJet Прага – Перемишль, з якого багато пасажирів пересаджуються на потяги до України. Незважаючи на форс-мажор на території Чехії, Укрзалізниця працює над організацією перевезення пасажирів затриманих поїздів до місць призначення. Слідкуйте за офіційними каналами "Укрзалізниці".

Нагадаємо, у Чехії зіткнувся пасажирський потяг, що прямував в Україну, і вантажний поїзд. В експресі RegioJet їхали близько 300 людей. Перший вагон був повністю знищений внаслідок аварії.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у Нікополі російський дрон вдарив по рейсовому автобусу, є поранені.

Головне