АТЕШ: Військовослужбовці ППО зс рф у Криму отримали наказ про евакуацію сімей

АТЕШ: Військовослужбовці ППО зс рф у Криму отримали наказ про евакуацію сімей

Російським військовим у тимчасово окупованому Криму наказали евакуювати свої родини з півострова. Про це повідомляє військовий рух українців та кримських татар "Атеш".

Відповідний наказ отримали військовослужбовці ППО зс рф.

"Військовослужбовці ППО зс росії отримали наказ на евакуацію сімей з Криму. Агент АТЕШ, що входить до розрахунку системи ППО, дислокованої в населеному пункті Осовини в Криму, повідомляє про отримання "рекомендації" від командирів розпочати евакуацію своїх сімей до військових міст Південного військового округу. Цей розвиток подій збігається з переміщенням систем ППО до Білгородської області, що створює загрозу безпеці у Криму, залишаючи його без належного покриття", - йдеться у повідомленні.

Крім того є інформація, що зс рф почали створювати спеціальні мобільні групи, які будуть боротися з дронами з застосуванням  зенітних установок ЗУ-23-2.

"Це вказує на стратегічну переорієнтацію та підготовку до нових викликів в обороні, тоді як основна увага йде з Криму", - наголосили в АТЕШі.

Нагадаємо, телемарафон "Єдині новини" разом з колегами із медіасфери розпочинають масштабний збір коштів на ударні морські дрони MAGURA V5 ГУР МО.

Реквізити для поповнення банки "MAGURи для ГУРу":

Отримувач: Подолянчук Діана Станіславівна

IBAN: UA613220010000026201345832856

ІПН/ЄДРПОУ: 3413801086

Mono: https://send.monobank.ua/jar/7dFh8mmuXf

Як повідомляли "Ми-Україна", українські військові вночі 10 червня провели успішну операцію проти зенітних ракетних комплексів російських окупантів, розміщених на території тимчасово окупованого Криму. Завдяки точним ударам ворожа протиповітряна оборона зазнала суттєвих втрат.

Головне