Атака "шахедів" на Київщину: через удар росіян горів приватний будинок

Атака

Пожежа у приватному будинку спалахнула після атаки російських окупантів на Київщину вночі 30 вересня. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації.

Як зазначив очільник відомства Руслан Кравченко, всього у регіоні після обстрілу було зафіксовано падіння уламків збитих цілей у п’яти районах.

"Ворог здійснив чергову масовану нічну атаку ударними дронами на Київщину. Тривога тривала 7 годин. В області результативно працювали сили ППО. Ворожі цілі знищено.

Уламки збитих цілей зафіксовані в 6 районах області.  В п’яти районах області внаслідок падіння уламків збитих цілей виникли загорання трав'яного настилу та стерні. В одному з районів внаслідок падіння уламків сталася пожежа у приватному будинку. В іншому – уламки пошкодили цвинтар", - зазначив Кравченко.

Водночас він додав, що внаслідок ворожої атаки постраждалих немає. Також відсутні влучання у об’єкти критичної чи житлової інфраструктури.

Варто зауважити, що нині у Київській області була знову оголошена повітряна тривога. Регіон перебуває під атакою ударних БПЛА російських окупантів.

Як повідомляли "Ми-Україна", уламки російського ударного дрона виявили біля однієї із багатоповерхівок у Оболонському районі Києва. Вночі у районі працювала система протиповітряної оборони.

Головне