Атака "шахедами" по Київщині: в ОВА розповіли про наслідки

Атака

Окупанти не полишають наміру атакувати Київщину, регулярно запускаючи в напрямку області засоби повітряного нападу. Регіон зазначав чергової атаки у ніч проти 14 серпня, розповіли в місцевій ОВА. 

За словами голови Київської ОВА Руслана Кравченка, повітряна тривога в області вмикалась двічі - з 23:44 до 2:16 та з 3:29 до 4:16.

Сили протиповітряної оборони України активно протидіяли загрозі, успішно збивши кілька ворожих цілей над територією області.

"Влучань в об'єкти житлової та критичної інфраструктури не зафіксовано. Постраждалі відсутні," - наголосив Кравченко.

Єдиним зафіксованим інцидентом стало займання лісової підстилки внаслідок падіння уламків збитого дрона за межами населеного пункту. Пожежу вдалося оперативно ліквідувати, запобігши її поширенню.

Керівник ОВА також повідомив, що оперативні групи продовжують роботу з фіксації можливих наслідків нічної атаки.

Нагадаємо, російське окупаційне військо продовжує практику щоденник атак України із застосуванням дронів-камікадзе. У ніч на 14 серпня противник також використав дві одиниці ракетного озброєння. Засоби ураження сили ППО збивали у восьми областях. Влучання зафіксовані в межах Житомирщини та Чернігівщини.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Запорізька область зазнала 510 ворожих обстрілів по восьми населених пунктах регіону за добу 13 серпня. Минулось без травмованих чи загиблих, але є руйнування.

Головне