Атака рф по Одесі ще раз підтвердила важливість посилення української ППО, - посол США

Атака рф по Одесі ще раз підтвердила важливість посилення української ППО, - посол США

Пані посол Сполучених Штатів в Україні Бріджит Брінк на своїй сторінці у мережі X поширила світлину з наслідками вечірньої атаки росіян на Одесу, під час якої окупанти використали балістичну зброю.

Вона відреагувала на останній удар росіян по Одесі балістикою та нагадала, що внаслідок нічної атаки росіяни поцілили у склад, з якого відправляються товари по всій Україні.

"Це ще раз підкреслює важливість протиповітряної оборони для здатності України захищатись від російських жорстоких нападів", - написала Брінк.

Дипломатка назвала обстріл міста "жахливим" та заявила, що "атака на склад, товари з якого надсилають по всій Україні, знову підкреслює важливість протиповітряної оборони для здатності України захиститися від брутальних нападів росії".  

Нагадаємо, росіяни стали бити по Одесі балістикою, щоб збільшити кількість мирних жертв. Про це повідомив речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук в ефірі "Ми-Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністерство оборони України почало розробляти модель системи інтегрованої оборони, спрямованої на посилення військової, геополітичної й економічної спроможності держави. Про це повідомила пресслужба міністерства.

Головне