Атака рф на Дніпро 20 вересня: кількість постраждалих зросла до двох

Атака рф на Дніпро 20 вересня: кількість постраждалих зросла до двох

Увечері 20 вересня місто Дніпро зазнало ракетного удару з боку російських військ. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Внаслідок атаки постраждало двоє людей.

Спочатку повідомлялося про одного пораненого - 19-річного хлопця з множинними саднами та переломом, якому медики надали необхідну допомогу. Вранці 21 вересня стало відомо про другого постраждалого - 53-річного чоловіка з переломом, який звернувся до лікарів самостійно та лікуватиметься амбулаторно.

Атака призвела до часткового руйнування будівлі освітнього центру та пошкодження 11 автомобілів. Наразі комунальні служби продовжують обстеження ураженої території та прибирання уламків.

Мешканцям пошкоджених багатоповерхівок надають будматеріали для швидкого ремонту.

Нагадаємо, в ніч на 21 вересня російські війська здійснили черговий масований повітряний напад на Україну, застосувавши ракети та ударні безпілотники. Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, генеральний штаб ЗСУ повідомив про інтенсивні бойові дії на російсько-українському фронті за минулу добу, 20 вересня. Зафіксовано 217 бойових зіткнень по всій лінії фронту.

Головне