Атака на Львів: уламки ворожої ракети впали на території аеропорту

Атака на Львів: уламки ворожої ракети впали на території аеропорту

Російські війська в ніч на 4 вересня здійснили черговий масований удар по території України. Уламки збитої ворожої ракети виявил на території міжнародного аеропорту "Львів".

Про це повідомляє пресслужба ДСНС Львівщини.

Станом на 9:30, відомо про сім загиблих, серед яких двоє дітей, та 42 постраждалих, включаючи одну дитину. Врятовано 12 людей. Пошуково-рятувальні роботи продовжуються.

Було пошкоджено багатоквартирні та приватні будинки, а також автомобілі. Виникли пожежі, які рятувальники швидко загасили. На місці події працюють психологи.

"На території міжнародного аеропорту "Львів" виявили уламки збитої ракети. За попередньою інформацією інфраструктура аеропорту не пошкоджена", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страх ескалації: західній аналітиці бракує рецептів закінчення війни

Відомо, що росіяни завдали ракетного удару по історичній частині міста Львів. Президент Володимир Зеленський відреагував на російську атаку на Львів та Кривий Ріг. Президент  висловив співчуття рідним загиблих і підкреслив важливість підтримки України з боку партнерів у забезпеченні протиповітряної оборони та наданні далекобійної зброї. 

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російські окупанти продовжують обстрілювати Донеччину. За добу внаслідок цього загинула одна людина, троє поранено.

Головне