Атака на Київ: кількість постраждалих в столиці зросла

Атака на Київ: кількість постраждалих в столиці зросла

Число поранених внаслідок російської атаки на Київ пізно ввечері 25 жовтня зросло до шести осіб, одну з яких госпіталізували. Про це повідомив голова КМВА Сергій Попко.

Через влучання ворожого дрону загинула 14-річна дівчина. 

Як відомо, напередодні ввечері в Солом'янському районі Києва ворожий дрон влучив у багатоповерхівку. На верхніх поверхах будинку виникла пожежа, туди прибули рятувальники та медики. З будівлі розпочалась екстрена евакуація, рятувальники  взялись також перевіряти кожну квартиру пошкодженого будинку.

Нагадаємо, внаслідок російського ракетного удару по Дніпру загинули троє цивільних, 18 людей отримали поранення, серед яких четверо дітей. Рятувальникам вдалося витягти живою з-під завалів одну жінку. Російська ракетна атака на місто призвела до руйнування двоповерхового житлового будинку та пошкодження кількох багатоповерхівок і медичного закладу. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, за учорашній день російські окупанти здійснили 26 атак на Нікопольщину, використовуючи дрони-камікадзе, важку артилерію та “Гради”. Внаслідок обстрілів Нікополя, Марганецької, Покровської та Червоногригорівської громад було пошкоджено кілька об'єктів, зокрема АЗС, птахоферму, адміністративну будівлю та автомийку. Серед місцевих жителів немає постраждалих. 

 

Головне