Атака на Кам’янський район Дніпропетровщини: є руйнування на одному з підприємств, — ОВА

Атака на Кам’янський район Дніпропетровщини: є руйнування на одному з підприємств, — ОВА

Внаслідок ворожої атаки на Кам'янський район загинув чоловік, двоє поранених, пошкоджено підприємство. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

У середу внаслідок ворожої атаки на Кам'янський район Дніпропетровської області постраждало місцеве підприємство та є жертви серед цивільного населення. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

За даними ОВА, унаслідок нападу загинув один чоловік. Ще двоє людей отримали поранення: 22-річний чоловік та 32-річна жінка. У жінки діагностовано мінно-вибухову травму та струс головного мозку. Обох постраждалих госпіталізовано, їхній стан оцінюється як середньої тяжкості.

"На цей момент – двоє постраждалих через атаку на Кам’янський район. Окрім 22-річного чоловіка, з ушкодженнями і 32-річна жінка. У неї мінно-вибухова травма та струс головного мозку. Обидва у лікарні. Через ворожий удар руйнування є на одному з підприємств. Там сталося займання", - написав Лисак у Telegram.

На атакованому підприємстві зафіксовано руйнування та виникло займання. Рятувальники оперативно прибули на місце події для ліквідації наслідків удару.

Нагадаємо, російські окупаційні сили здійснили обстріл Костянтинівки, що на Донеччині, в результаті чого є загиблий, ще п’ятеро отримали поранення.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністр внутрішніх справ Польщі підписав новий указ, який продовжує дію буферної зони на кордоні з Білоруссю ще на 90 днів.

Головне