Атака на Дніпро: з-під завалів зруйнованого "шахедом" будинку дістали тіло чоловіка

Атака на Дніпро: з-під завалів зруйнованого

Рятувальники дістали тіло чоловіка з-під завалів будинку у Дніпрі, у який вночі 23 лютого влучив російський "шахед". Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Він висловив співчуття родині загиблого.

"З-під завалів потрощеного дроном будинку у Дніпрі дістали тіло чоловіка. Цієї ночі його вбили росіяни, коли він просто відпочивав в своїй квартирі.

Щирі співчуття близьким…" - зазначив Лисак.

Водночас голова Дніпропетровської ОВА додав, що рятувальники продовжують працювати на місці удару - вони шукають зниклу жінку.

"Пошуки жінки, яка ймовірно була вдома під час удару, продовжуються", - повідомив Сергій Лисак.

Нагадаємо, вночі 23 лютого російське окупаційне військо атакувало Дніпро дронами-камікадзе. Один з "шахедів" поцілив у житловий багатоквартирний будинок. Є поранені, під завалами шукають людей. Окрім влучання у житловий будинок приліт зафіксовано також і по одному з місцевих підприємств.

Як повідомляли "Ми-Україна", у ніч проти 23 лютого військовослужбовці армії рф атакували Україну понад 30 ударними дронами. Також загарбники запустили по мирних українських містах ракети Х-22, Х-31П  та С-300. Сили ППО знищили 23 БПЛА.

Головне