Атака на Дніпро: кількість загиблих в місті зросла

Атака на Дніпро: кількість загиблих в місті зросла

Рятувальники у місті Дніпро після ворожого обстрілу дістали з-під завалів тіло. Загалом кількість жертв російської атаки зросло до чотирьох.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак

Крім того, пошукові роботи на місці російського удару в Дніпрі тривають

За словами заступника начальника ГУ з реагування на надзвичайні ситуації Сергія Корінного, наразі достеменно невідомо, чи лишаються взагалі люди під завалами будинку.

"Від мешканців інформація йде різна. Тому це дві людини, чотири людини, одна людина або нікого. Тут є питання... Плюс це була п'ятниця, хтось міг до когось прийти в гості, тому ми навіть можемо очікувати, що там може бути якась людина, яка тут і не проживала", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Внаслідок російської атаки у Дніпрі загинула дружина та донька поліцейського

Нагадаємо, ДСНС попередньо повідомляли, що внаслідок російського ракетного удару по Дніпру загинули троє цивільних, а кількість поранених зросла до 18, серед яких четверо дітей.

“Внаслідок ракетних ударів частково зруйновано двоповерхову житлову будівлю. Також пошкоджень зазнали багатоквартирні житлові будинки і один з медзакладів”, - зазначається у повідомленні.

Як писав "Ми-Україна" раніше, число поранених внаслідок російської атаки на Київ пізно ввечері 25 жовтня зросло до шести осіб, одну з яких госпіталізували. Напередодні ввечері в Солом'янському районі Києва ворожий дрон влучив у багатоповерхівку.

Головне