Астронавт Скотт Келлі зустрівся онлайн з українськими медиками, які працюють на "екстрених"

Астронавт Скотт Келлі зустрівся онлайн з українськими медиками, які працюють на

Колишній американський астронавт й амбасадор United24 Скотт Келлі провів онлайн-зустріч з українськими медиками. На зустрічі також був присутній міністр охорони здоровʼя Віктор Ляшко. Про це повідомили у соцмережах United24.

Скотт Келлі, який також працював екстреним медичних техніком, розповів про власний досвід роботи в медичній сфері. "Коли я навчався в школі, працював на волонтерських засадах, ми бачили травми, вогнепальні й ножові поранення. Я навіть приймав пологи в житловому комплексі, коли мені було лише 18 років", – каже Скотт Келлі.

Українські медики розповіли астронавту про постійні обстріли бригад екстреної допомоги та важливість реанімобілів, збір на які триває на платформі Unitede24.

"На одному з останніх викликів перевозили бійця у вкрай важкому стані. Завдяки вашій машині ми його швидко довезли. На цьому спеціалізованому автомобілі виїжджають найдосвідченіші, найкращі бригади інтенсивної терапії", – каже лікарка ДСНС у Харкові Світлана Солодовиченко.Раніше Келлі зібрав понад 650 тисяч доларів на "екстрені" для медичних бригад. за посиланням.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення росії Україна отримала 225 мільйонів додарів у вигляді криптодонатів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, іформаційну платформу для протидії кібербулінгу запустили в Україні для підлітків і дітей. Це має допомогти зменшити негативний вплив булінгу в інтернеті на підлітків і поінформувати їхніх батьків.

Головне