Армія рф завдала ракетного удару по навчальному закладу у Сумах - відео наслідків на ранок

Армія рф завдала ракетного удару по навчальному закладу у Сумах - відео наслідків на ранок

Російське окупаційне військо 29 липня ввечері здійснило ракетний удар по Сумах. Під ударом опинився один з начальних закладів міста. За попередніми даними, ворог поцілив по обласному центру ракетою "Іскандер".

Як інформує пресслужба МВС, на місці займання виникла пожежа. Попередньо відомо про одну загиблу особу та ще п'ятьох травмованих.

Наразі тривають рятувальні роботи.

Наша кореспондентка з місця подій розповіла, що постраждалі, вочевидь, є жителями прилеглого будинку. Але поки що їхні дані на офіційному рівні ще не розголошували.

Жителів гуртожитку, який розташований поруч з постраждалим освітнім закладом, на ніч звідти вивезли. Евакуацію було здійснено у зв'язку із повторною загрозою ударів ракетами.

Як писав “Ми-Україна” раніше, в ніч на 30 липня противник атакував південно-східний напрямок безпілотниками. В цілому за ніч було знищено чотири “шахеди” та ще стільки ж розвідувальних дронів.

В ОК "Південь" повідомили, що два ударних дрони силами та засобами ППО були збиті над Херсонщиною, ще два – над Дніпропетровщиною, в Криворізькому районі. Внаслідок падіння уламків спалахнули пожежі, зокрема на сільськогосподарських підприємствах.

Головне