Армія дронів за тиждень уразила рекордну кількість російської артилерії, - Михайло Федоров

Армія дронів за тиждень уразила рекордну кількість російської артилерії, - Михайло Федоров

Армія дронів протягом тижня уразила рекордну кількість російської артилерії. Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

У росіян - мінус 69 гармат і 17 самохідних артилерійських установок.

Загалом оператори безпілотників уразили 220 одиниць ворожої техніки, серед якої - 33 танки, 41 вантажівка й купа іншого обладнання.

Також було знищено 33 ворожі танки, 27 ББМ, 41 вантажівку, 10 одиниць радіотехнічного обладнання, 142 опорні пункти росіян, 17 складів палива, 10 мінометів, три РСЗВ та 52 російських загарбників.

Нагадаємо, зрадник, який шпигував для росіян у Хмельницькій області та отримував за це “зарплатню” від ФСБ, був засуджений 15 років тюрми.

Чоловік намагався дізнатися основні локації підрозділів Збройних сил України, Державної прикордонної служби та Національної поліції у своєму регіоні. Агент також відслідковував маршрути руху військової техніки української армії. Він намагався виявити транзитні ешелони з озброєнням та боєприпасами ЗСУ.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, Служба безпеки України викрила рецидивіста, який допомагав російським загарбникам встановлювати мінні поля під час окупації Харківської області.

Головне