Армія рф знову обстріляла населені пункти Харківщини: наслідки

Армія рф знову обстріляла населені пункти Харківщини: наслідки

Російські війська 6 жовтня завдали ударів по прифронтових населених пунктах Куп'янського району Харківської області, що призвело до пожеж у житловому секторі.

Про це повідомляє ДСНС України.

“Сьогодні вдень російська армія завдала ударів по прифронтових населених пунктах Куп'янського району. В результаті обстрілів по житловому сектору сталося декілька осередків займання”, - зазначили у ДСНС.

За попередньою інформацією, у селі Новоосинове вогонь охопив житловий будинок на площі 150 квадратних метрів. Наразі відомо, що поранення отримав 54-річний чоловік.

У селі Куп'янськ-Вузловий загорілися житловий будинок і дві господарські споруди на загальній площі 90 квадратних метрів. Для ліквідації наслідків обстрілів було залучено підрозділи ДСНС та добровільну пожежну команду з селища Ківшарівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтенсивність обстрілів Херсонщини зросла: Толоконніков про наслідки атак рф

“Рятувальники, працюючи під постійними ворожими обстрілами, запобігли поширенню полум'я на приватний сектор”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, армія країни-агресорки росії посилює свої підрозділи поблизу Глибокого та проводить інженерні роботи неподалік Лукʼянців, що на Харківщині.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські війська на Харківщині активно риють підкопи та тунелі для створення логістичних шляхів і підриву оборонних споруд Збройних Сил України.

Головне