Армія рф вербує білоруську молодь до своїх військових ВНЗ: в чому причина

Армія рф вербує білоруську молодь до своїх військових ВНЗ: в чому причина

російська федерація вербує білоруську молодь до своїх військових вищих навчальних закладів через дефіцит офіцерів. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Відомо, що представники збройних сил росії проводять дні відкритих дверей у районих центрах республіки білорусь. 

Противник зазнав великих втрат від початку повномасштабного вторгення на територію України і наразі намагається виправити це шляхом вербування громадян.

“Внаслідок великих втрат у війні проти України у російських окупаційних військах виник значний дефіцит офіцерів молодшої ланки. росія намагається виправити це шляхом вербування громадян інших країн, зокрема, білорусів”, – йдеться в повідомленні.

У ЦНС додали, що окупантам, які воюють проти України доведеться заплатити за це, незалежно від того, де саме він народився.

Нагадаємо, що на тимчасово окупованих територіях Запорізької області російський військові погрожують вилучити сільгосптехніку у фермерів, які відмовляються отримувати громадянство російської федерації. 

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російські окупанти продовжують спроби вербування української молоді на захоплених територіях. Роблять вони це через так звані молодіжні центри.

Головне