Армія рф вдарила по Торецьку і Гродівці: жахливі наслідки атаки

Армія рф вдарила по Торецьку і Гродівці: жахливі наслідки атаки

Російські загарбники у понеділок, 29 липня, завдали удару по Торецьку і Гродівці Донецької області, в результаті загинули чотири людини, ще троє отримали поранення. Про це повідомляє очільник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Постраждалих госпіталізували до медичного закладу, де вони перебувають під наглядом лікарів. Одна людина перебуває у важкому стані.

"Щонайменше три людини загинули і три поранені - такі попередні наслідки обстрілів Торецька. Росіяни знову ударили по місту сьогодні зранку…Крім того, одна людина загинула у Гродівці", - зазначив очільник ОВА.

Філашкін зазкликав жителів області не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та евакуюватися з регіону до до більш безпечних територій.

Донецька область кожного дня перебуває під постійними обстрілами російських військ. Окупанти вбивають мирних жителів, руйнують будинки та інфраструктурні об’єкти.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська у понеділок, 29 липня, з танка обстріляли Юнаківську громаду Сумської області

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти обстріляли з артилерії багатоповерхівку у Нікополі. Внаслідок ворожого удару постраждали двоє дітей - 1 та 10 років.

Головне