Армія рф вбила жінку у Харківському районі

Армія рф вбила жінку у Харківському районі

Російські загарбники вночі 16 серпня здійснили обстріл селища Козача Лопань, що у Дергачівській міській громаді Харківського району, в результаті чого загинула цивільна особа. 

"Близько 22:00 та близько півночі ворог завдав ударів по с. Козача Лопань. Внаслідок обстрілів загинула жінка, дані встановлюються", - розповіли в Харківській ОВА.

Обстріли призвели до пошкодження приватних будинків та виникнення пожежі у двоповерховому будинку.

Росіян вночі гатили також і по Куп'янську-Вузловому. Близько 22:00 зафіксовано пошкодження вікон, дверей та гаражу в трьох приватних будинках. У селі Одноробівка Золочівської громади внаслідок обстрілу загорівся зруйнований будинок, господарча споруда та трава на відкритій території. Малоданилівська громада Харківського району зазнала авіаційного удару близько 16:10. На місці падіння виявлено частини УМПБ Д-30. 

Вранці 17 серпня - близько 4:30 -  ворог застосував керовану авіаційну бомбу (КАБ) по селищу Борова Ізюмського району. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється.

За даними ОВА, на Харківському напрямку окупанти за підсумками бойової доби 16 серпня здійснили дев'ять атак поблизу Липців та Вовчанська. Сили оборони України успішно відбили сім штурмових дій, ще два боєзіткнення тривають. На Куп'янському напрямку зафіксовано 10 атак противника в районах Глушківки, Андріївки та Кругляківки. Три з них все ще тривають, але ситуація залишається під контролем українських захисників.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо вранці 17 серпня завдали ракетного удару по місту Суми

Головне