Армія рф поцілила по цивільній інфраструктурі Херсонщини: є поранені

Армія рф поцілила по цивільній інфраструктурі Херсонщини: є поранені

Російські військові 18 жовтня вкотре обстріляли Херсонщину. У результаті атак троє людей дістали поранення, повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

За його даними, окупанти завдавали ударів по 12 населених пунктах області. Обстрілів зазнали Кізомис, Садове, Придніпровське, Білозерка, Олександрівка, Широка Балка, Станіслав, Берислав, Одрадокам'янка, Нововоронцовка, Новорайськ та обласний центр. 

Армія рф поцілила по об’єктах цивільної інфраструктури.

“Російські військові поцілили в кав'ярню та торговельний заклад; житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено багатоповерхівку та два приватні будинки. Також окупанти понівечили газопровід, господарчу споруду та приватні автомобілі”, - написав у своєму Telegram-каналі Прокудін.

Як уточнив керівник Херсонської МВА Роман Мрочко, внаслідок ворожих обстрілів у міській територіальній громаді Херсона пошкоджено світлофорні об’єкти, понад десять автівок, господарська споруда та кіоск. 

Один чоловік отримав поранення середнього ступеня тяжкості. Йому вже надана необхідна медична допомога.

Нагадаємо, 18 жовтня російські війська 234 рази обстріляли дев’ять населених пунктів Запорізької області.У результаті зруйновано житлові будинки та об’єкти інфраструктури.

Як інформував “Ми-Україна” раніше, 17 жовтня в тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. Російські загарбники заявили про роботу протиповітряної оборони.

Головне