Армія рф обстріляла точку видачі гумдопомоги на Херсонщині, є постраждалі

Армія рф обстріляла точку видачі гумдопомоги на Херсонщині, є постраждалі

Російські окупаційні війська вдарили FPV-дроном по точці видачі гуманітарної допомоги в Станіславі, що на Херсонщині. Внаслідок російської агресії постраждали дві волонтерки. Про це повідомила Херсонська обласна військова адміністрація.

Відомо, що лікарі надали постраждалим медичну допомогу. 

"Російські військові вдарили FPV-дроном по точці видачі гуманітарної допомоги в Станіславі. Через ворожу атаку постраждали двоє волонтерок, 45 і 40 років. Вони отримали контузії, струс головного мозку, вибухові та черепно-мозкові травми. Постраждалим на місці надали необхідну медичну допомогу", - йдеться в повідомленні.

Крім того, окупанти атакували волонтерів міжнародної благодійної організації. На щастя, ніхто не постраждав внаслідок ворожого обстрілу.

Нагадаємо, що російські війська завдали удару з дрону-камікадзе по автомобілю в одному із сіл Покровської сільської територіальної громади. В результаті атаки літнє подружжя отримало поранення. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, прикордонники відзначили скорочення активності диверсійно-розвідувальних груп противника на території Сумської області. Специфіка розташування міст та сіл пунктів безпосередньо на кордоні створює певні виклики для українських сил.

Головне