Армія рф атакувала житловий квартал Херсона, є постраждалі

Армія рф атакувала житловий квартал Херсона, є постраждалі

Армія російської федерації вдарила по житловому кварталу Херсона, в результаті російської агресії поранення отримали двоє чоловіків. Про це повідомила Херсонська обласна військова адміністрація.

"Окупаційні війська вдарили по житловому кварталу Херсона. “Прилетіло” по одній з квартир у багатоповерхівці. Внаслідок ворожого обстрілу постраждав 72-річний херсонець" - йдеться в дописі.

Відомо, що постраждалого госпіталізували до медичного закладу. Наразі пенсіонер перебуває у середньому стані тяжкості. 

Лікарі діагностували в чоловіка контузію, поранення руки, вибухову та черепно-мозкову травму.

Керівник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко розповів, що внаслідок ворожого обстрілу передмістя Херсона постраждала ще одна людина.

“У 51-річного чоловіка, зокрема, контузія, вибухова та закрита черепно-мозкова травми. Медики надали йому допомогу на місці. Під час удару росіян потерпілий був на вулиці”, - зазначив він.

Нагадаємо, що у Покровську російські окупанти завдали удару по залізничній інфраструктурі, в результаті поранення отримали двоє співробітників АТ "Укрзалізниця". 

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Донецькій області через агресію російських загарбників загинула людина, ще четверо жителів отримали поранення.

Головне